Privatliv og persondatabeskyttelse for CONSJUS.DK og CONSJUS.COM, herefter kaldet CONSJUS.

CONSJUS ejes og drives af:

CONSJUS ApS

Rødtjørnevej 14

7000 Fredericia

E-mail: info@consjus.dk

CVR: 39866463

Denne databeskyttelseserklæring gælder for indsamling og brug af personoplysninger på CONSJUS, og i forbindelse med køb her igennem.

Herunder finder du informationer om hvilke personoplysninger der indsamles, hvad de bruges til og hvilke rettigheder du har.

CONSJUS ApS – CVR 39866463 er ansvarlige for behandlingen og kan til enhver tid kontaktes, hvis du har spørgsmål.

Hvilke personoplysninger behandler vi?

Når du handler på hjemmesiden skal du som minimum give følgende oplysninger:

* Navn

* Telefonnummer

* E-mailadresse

* Leveringsadresse

* Betalingsoplysninger

Bemærk: Kortoplysninger behandles direkte af PensoPay.

Registreringen af disse oplysninger er en forudsætning for at købet kan gennemføres.

I forbindelse med køb og henvendelser vil vi også gemme nødvendig købshistorik af hvilke varer du har købt og hvornår du har købt dem. Dette af hensyn til reklamationer og ombytning.

1. Grundlag for at behandle personoplysninger

Loven om personoplysninger begrænser adgangen til at behandle personoplysninger ved at angive, hvad der skal anses som legitime årsager til at indhente og bruge personoplysninger (“Behandlingsgrundlag”). Reglerne om Behandlingsgrundlag betyder, at det er muligt at behandle personoplysninger, når det er nødvendigt for at opfylde en aftale med den person, hvis personoplysninger bliver behandlet. Vores aftale med dig er vores primære Behandlingsgrundlag.

Desuden baserer vi dele af behandlingen på dit samtykke. Samtykke indhentes ved markedsføringshenvendelser, brugerundersøgelser, kampagner osv. hvilket foregår bla. via ekstern plugins (MailChimp)

2. Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

Vi anvender dine personoplysninger til følgende:

* Opfyldelse af vores salgsrelaterede forpligtelser: Det omfatter opfyldelse af vores forpligtelser over for dig som kunde, herunder levering, relevant service, kundeopfølgning og besvarelse af spørgsmål samt opfyldelse af vores forpligtelser i henhold til gældende lov.

* Administration af ordre: Opfølgning i forbindelse med henvendelser.

* Hvis du kontakter os via kundeservice: Afhængig af hvad henvendelsen drejer sig om, og hvordan du kontakter os (via telefon, formular på hjemmesiden eller email), vil vi have behov for at vide, hvem du er, hvilket produkt du har købt, din adresse eller dit telefonnummer. Vi vil indhente de oplysninger vi skal bruge for at hjælpe dig.

* Reklamationer, retur og ombytning: Hvis du reklamerer over en vare eller beder os om at returnere eller ombytte, skal vi bruge dine kontaktoplysninger for at kunne registrere reklamationen og gennemføre ombytningen eller for at annullere købet.

* Elektronisk markedsføring: Hvis du eksplicit har givet samtykke til det, vil vi benytte de personoplysninger vi har om dig, til at sende dig tilbud og informationer om vores produkter. Vi bruger i den forbindelse bl.a. de informationer, vi har om dine tidligere køb for at give dig tilbud, du efter vores mening kunne være interesseret i. Du kan når som helst give os besked om, at du ikke længere ønsker denne type henvendelser. Du kan bruge linket i bunden af mailen for at afmelde dig.

* Kampagner og undersøgelser: Hvis du vælger at deltage i en undersøgelse eller konkurrence, kan du blive bedt om at angive personoplysninger såsom navn, adresse, mailadresse og/eller telefonnummer. Formålet er at kunne identificere dig, hvis du eksempelvis vinder en præmie.

3. Hvem får adgang til dine personoplysninger?

Oplysninger bliver ikke videregivet eller solgt til tredjepart (på nær samarbejdspartnere, se nedenfor), bortset fra i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Offentliggørelse i en sådan situation ville være i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning om privatlivets fred. Som kunde har du ret til at få adgang til vores registreringsdata om dig, og du kan gøre indsigelse mod registrering i henhold til reglerne i denne lov om behandling af personoplysninger og spørgsmål vedrørende denne skal rettes til: info@consjus.dk.

I enkelte tilfælde får 3. part adgang til dine personoplysninger:

* Samarbejdspartnere: Vi har indgået et samarbejde med udvalgte virksomheder, der er nødvendigt ift. driften af CONSJUS. Vore samarbejdspartnere er:

Pakkelabels.dk: Modtager oplysninger vedrørende levering (PostNord & GLS)

PensoPay: Håndtering af betaling via Dankort, Visa, MasterCard, MobilePay

Offentlige myndigheder: Dine personoplysninger kan i særlige tilfælde blive udleveret til relevante offentlige myndigheder. En sådan udlevering vil kun finde sted, hvis vi er pålagt dette i henhold til gældende love og regler.

4. Brug af cookies

Vi benytter såkaldte cookies eller informationskapsler for at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. En cookie er en tekstfil, som gemmes i din browsers interne hukommelse, når du besøger eller har interaktion med en webside.

Du kan forhindre, at vi gemmer sådanne cookies i din browser. De fleste browsere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera osv.) er indstillet til at acceptere cookies automatisk, men du kan vælge selv at ændre indstillingerne, så cookies ikke bliver accepteret. Ulempen ved at deaktivere cookies i din browser er at hjemmesiden ikke vil fungere optimalt. Det skyldes at formålet med de fleste cookies vi benytter, er at sørge for netop funktionalitet på hjemmesiden, som f.eks. at hjemmesiden kan huske, hvad du har lagt i din indkøbskurv.

Vi benytter også andre værktøjer end cookies til at indhente informationer om din IP-adresse, hvilken type browser du bruger, din bredbåndsleverandør, dit operativsystem, dato og tidspunkt for dit besøg på hjemmesiden samt data om, hvordan du navigerer på siden.

Disse informationer bruger vi til at analysere trends, så vi kan gøre hjemmesiden mere brugervenlig.

Du kan få en komplet liste over hvilke cookies vi benytter, ved at skrive til info@consjus.dk.

5. Sletning

Ovenstående data er lagret med oplysninger om de emner, du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører, se. Bogføringsloven § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Har du oprettet et login for at kunne foretage selvbetjening i shoppen, vil dine personlige oplysninger ikke blive slettet, medmindre du beder os om at gøre det.

Du kan til altid kontakte os via info@consjus.dk og anmode om indblik i hvilke oplysninger vi har om dig, eller med ønske om sletning af dine oplysinger fra vores system.

6. Dine rettigheder

Her kan du se hvilke rettigheder du til enhver tid har:

* Trække samtykke tilbage: Hvis du har givet dit samtykke til at modtage henvendelser fra os om tilbud på vores varer, kan du når som helst trække dette samtykke tilbage direkte på de mails du modtager fra os.

* Bede om indsigt: Du har ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger vi har registreret om dig.

* Bede om ændring eller sletning: Du kan også bede os om at rette forkerte oplysninger vi har om dig, eller bede os om at slette dine personoplysninger. Vi vil så vidt muligt imødekomme en forespørgsel om at slette personoplysninger, medmindre der er tungtvejende grunde til ikke at slette dem, f.eks. at vi skal gemme oplysningerne af dokumentationshensyn (som f.eks. igangvarende ordre, reklamationer o.l.)

* Klage til tilsynsmyndighederne: Hvis du er uenig i den måde vi behandler dine personoplysninger på, kan du indsende en klage til Datatilsynet.

7. Sikkerhed på CONSJUS

CONSJUS er hosted på en server med SSL certifikat. Derudover benytter vi yderligere en sikkerhedstjeneste fra AKISMET ANTI SPAM for at forhindre og monitorere eventuelle angreb fra hackere og uønskede bots designet til at indsamle brugeroplysninger uden samtykke.

8. Ændringer

Vi kan foretage ændringer i denne databeskyttelseserklæring, f.eks. som følge af at vi foretager ændringer i hjemmesidens layout eller funktioner. Hvis vi foretager væsentlige ændringer, vil vi informere om dette på hjemmesiden.