Om CONSJUS

Bag CONSJUS står parret Hanne og Søren, der bor i Fredericia med deres to små børn.

Sammen har vi mere end 40 års erfaring fra den danske tekstil- og modebranche, hvor fokusområdet har altid været indkøb, produktudvikling og social responsibility.

Vi valgte 2019 at starte op med CONSJUS, fordi vi ønsker at vise det  er muligt at lave kvalitetstøj til gode priser, også selvom tøjet både er produceret i EU og fremstillet af bæredygtige materialer. For os er det vigtigt ikke at gå på kompromis med hverken kvaliteter, forarbejdning eller den ansvarlige del, der sikrer arbejdere og miljø i hele værdikæden.

”Vigtigt for os ved opstarten af CONSJUS var simpelthen at sikre, at vi kunne se os selv i øjnene bagefter. Vi ved af selvsyn hvor ressourcekrævende og beskidt modebranchen kan være, og det var dette billede vi gerne ville gøre op med.

Navnet CONSJUS stammer fra det engelske ord ”conscious”, der betyder bevidst. Det er nemlig lige præcis det CONSJUS handler om, at man som både producent og forbruger tager et bevidst valg.

Alle styles er designet med henblik på at de skal kunne holde sæson efter sæson, altså gode klassiske styles, der for mange er et must i garderoben. Alle styles er fremstillet af bæredygtige kvaliteter, f.eks. er alle T-shirts produceret i enten GOTS certificeret økologisk bomuld eller lyocell kvaliteten TENCEL fra Lenzing, der udover at være et fantastisk blødt og lækkert materiale, er en af de mest bæredygtige fibre der findes.

Hanne Ivarsen
Ejer

Søren Schack
Ejer

Grunden til at CONSJUS kan sælge bæredygtigt kvalitets tøj, produceret i Europa, til meget attraktive priser er blandt andet:

  • Vi styrer selv alle processer, fra idé til indkøb og til varen er pakket til kunden.
  • Vi handler direkte med alle fabrikker.
  • Vi sælger kun online direkte til kunden, uden fordyrende mellemled.