Tætsiddende t-shirts og skjorter

Vores udvalg af stramtsiddende t-shirts og formsyede skjorter.

Du finder her vores udvalg af tætsiddende t-shirts til kvinder og mænd. Du finder også vores tætsiddende skjorter, hvor du ligeledes finder et udvalg til både kvinder og mænd.
Alle vores t-shirts og skjorter er udviklet med komfort og bæredygtighed for øje. Vi gør hos CONSJUS alt for at minimere vores aftryk på miljøet, så godt som det er muligt.
Vores t-shirts og skjorter er af bedste kvalitet og lavet af certificerede bæredygtige fibre, såsom GOTS certificeret økologisk bomuld og TENCEL™.
De lækre metervarer giver dig en komfort, som du ikke finder i andre materialer. Det at du på samme tid kan nyde den skønne bløde økologiske bomuld i din t-shirt, og vide at du har valgt en vare der har miljøet i centrum er kun en skøn fornemmelse.

Økologisk bomuld er mere end blot bomuld.

Det høje kvalitet holder pasformen på dine t-shirts vask efter vask, så du kan sikre at de bliver ved at være tætsiddende. Bomulden er fremstillet under de strenge krav, der stilles til at de skal kunne leve op til GOTS certificeringen.
Det betyder bl.a. at økologisk bomuld dyrkes ved hjælp af metoder der har en mindre skadelig indflydelse på miljøet. Det vil i praksis sige uden bruge af kunstgødning, genmodificeret frø og skadelige pesticider.

Tætsiddende skjorter i TENCEL™

TENCEL™ bliver udvundet  fra hurtigt voksende træer som fx eukalyptustræer (Der samtidig kræver meget lidt vand). Hvis du ikke kender tætsiddende skjorter lave af TENCEL™ endnu, vil du blive meget overrasket over hvor lækre og bløde de er at have mod huden.

Fibrene der udvindes og bruges i TENCEL™ giver en meget blød, glat og lækker metervare. Det er et naturmateriale og det vil du hurtig opdage når først du tager din første skjorte på.